致謝

期刊論文致謝

Responsive image

若您於台灣藥物樣品資料庫網站獲得論文發表之相關資訊,惠請於論文期刊之「Acknowledgement」欄位致謝,內容須有「Taiwan Database of Extracts and Compounds」之制式名稱或縮寫「TDEC」。 例如:The authors thank the Taiwan Database of Extracts and Compounds in Research Center for Natural Products and Drug Development, Kaohsiung Medical University for the assistance of offering chemical and biological information of extracts and compounds.

感謝中華民國科技部「生物資源整合與建置計畫」支持:
台灣藥物樣品資料庫整合與建置計畫二年期補助,計畫代碼:106-2321-B-037 -004 ; 107-2321-B-037 -004

• 感謝高雄醫學大學提供主機代管服務、法規諮詢
  • 感謝中國醫藥大學及其附設醫院提供相關資源及服務
  • 感謝各位提供藥物樣品資料及樣本的師長、學者、專家及研究人員
  • 感謝各位支持台灣藥物樣品資料庫